Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΑ

Θα ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί σας αυτό που όλα τα κλεφτρόνια της Ελλάδας, οι κλειδαράδες και η αστυνομία ξέρουν αλλά κανείς δε μπήκε στο κόπο να μας πει.  
Πρόσφατα έκλεισε μια Ελληνική εταιρία κατασκευής κλειδαριών ασφαλείας από την οποία, με κάποιο τρόπο διέρευσαν σε κλεφτρόνια, κλειδιά πασπαρτού που ανοίγουν τις πόρτες 'ασφαλείας' που οι περισσότεροI από εμάς έχουμε στα σπίτια μας προκειμένου να κοιμόμαστε ήσυχοι. Το σχέδιο λειτουργεί ως εξής:
μπαίνουν ανοίγοντας με το αντικλείδι και χωρίς να αναστατώσουν το σπίτι πέρνουν επιλεκτικά ό,τι τους λείπει.. Μετά φεύγουν αφού κλειδώσουν πίσω τους την πόρτα.
Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές μέχρι τελικά ο νοικοκύρης να αντιληφθεί την (επαναλαμβανόμενη) κλοπή.
  Οι κλειδαριές της εταιρίας αυτής, με δεδομένο ότι φτιάχνονταν στην Ελλάδα καιΝήταν φθηνές, είναι αρκετά διαδεδομένες και χρησιμοποιήθηκαν από αρκετούς εργολάβους και αλουμινάδες.
  Η φίρμα της εταιρίας λέγεται "ATRA". Αν δείτε αυτό το όνομα στο κλειδί, την κλειδαριάή την πόρτα σας, αλλάξτε κλειδαριά άμεσα!
   
  Γνωστοποιήστε το συγκεκριμένο μήνυμα σε όλους όσους νομίζετε ότι μπορεί  να τη πατήσουν. Ακόμα και αν αυτό το μήνυμα δεν αφορά εσάς προσωπικά,θυμηθείτε ότι μπορεί να εiναι χρήσιμο σε άλλους.-----------ЭЄ-----------