Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Η τοποθέτηση της κας Θάλειας Δραγώνα ως Ειδικής Γραμματέως στο Υπουργείο (της πάλαι ποτέ Εθνικής) Παιδείας, έχοντας γνωστές σαφείς ανθελληνικές απόψεις, όπως η αναφορά της στο βιβλίο «Τι είν’ η πατρίδα μας;» ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των Ελλήνων:
«Η ελληνική ταυτότητα δεν υπήρχε πριν από τον 19ο αιώνα. Δημιουργήθηκε έξωθεν σε μια εποχή εθνικισμού, αποικιοκρατίας και επεκτατικού ιμπεριαλισμού. Κοντολογίς κάποιοι από το εξωτερικό μας είπαν τον 19ο αιώνα ότι είμαστε Έλληνες κι εμείς το δεχθήκαμε για να κονομήσουμε (!!!) πουλώντας το παραμύθι ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων»!Η εν λόγω κυρία και οι ομοϊδεάτες της αρνούνται την ελληνικότητα των σημερινών Ελλήνων, ενώ απεναντίας υποστηρίζουν ότι οι σημερινοί Σκο(ρ)πιανοί έχουν το ελεύθερο δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων…!Ήρθε λοιπόν η Ώρα! Η μεγάλη Μάχη αρχίζει… Όλοι οι Πατριώτες ενωμένοι να νικήσουμε την ΣΥΜΜΟΡΙΑ των πεμπτοφαλαγγιτών, να ξεσκεπάσουμε τους ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ της εθνοδιαλύσεως, να αντιμετωπίσουμε τον ΚΑΡΚΙΝΟ που σκοτώνει την Ψυχή μας, τις Αξίες μας, να αποκρούσουμε τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των διεθνών οργανώσεων, να εμποδίσουμε να επικρατήσει το ΣΑΤΑΝΙΚΟ τους σχέδιο, που έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες βλάβες στην ελληνική κοινωνία, στην ελληνική πατρίδα και στο ελληνικό έθνος! Όλα αυτά συνέλληνες είναι Λέξεις του Μίκη Θεοδωράκη…!
«Έλληνες πατριώτες… Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός…
Πρώτον να ενημερώσουμε όσο γίνεται πιο πλατιά, πιο υψηλά και πιο βαθιά τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από μόρφωση, ιδιότητα, ειδικότητα, επάγγελμα και αξίωμα.
Δεύτερον να αποκαλύψουμε την συνωμοσία και τους ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ έναν-έναν, να αποκαλύψουμε τις απόψεις, τις προσπάθειες, τις πράξεις και τα έργα τους και κυρίως αυτούς που κρύβονται πίσω τους, που φαίνεται ότι είναι τόσο ισχυροί και επικίνδυνοι, ώστε να έχουν ώς τώρα κατορθώσει να τους προωθήσουν στα νευραλγικότερα σημεία της εθνικής μας ζωής και ειδικά στην Παιδεία, στα ΜΜΕ, ακόμα και στο Κέντρο όπου σχεδιάζεται η εξωτερική μας πολιτική, στο Υπουργείο Εξωτερικών!
Τρίτον, να προβάλουμε τις λεπτομερείς αποκαλύψεις του «ΑΡΔΗΝ» για το ΕΛΙΑΜΕΠ, που φαίνεται ότι παίζει τον ρόλο της ραχοκοκκαλιάς απ’ όπου εκπορεύονται οι ειδικευμένες ομάδες των συνωμοτών.
Τέταρτον, να περάσουμε όσο γίνεται περισσότερο στην αντεπίθεση, αφού πρώτα πεισθούν όλοι ότι η πατρίδα μας αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο ίσως κίνδυνο στην ιστορία της, γιατί αυτή τη φορά προέρχεται από τα μέσα και όχι από έξω, όπως έως τώρα.
Δεν αντιμετωπίζουμε εχθρικούς στρατούς με όπλα που τραυματίζουν και σκοτώνουν τα σώματα αλλά την ΨΥΧΗ μας! Γιατί έχουμε μέσα στο σώμα μας έναν ΚΑΡΚΙΝΟ, που αν τον αφήσουμε να γενικευθεί, το αποτέλεσμα θα είναι να καταστραφούν τα ευαίσθητά μας «όργανα», δηλαδή οι ΑΞΙΕΣ, πάνω στις οποίες στηρίζεται η ίδια η ζωή του «σώματος», που είναι η ελληνική κοινωνία, η ελληνική πατρίδα και το ελληνικό έθνος.Ορισμένοι Έλληνες, ουσιαστικοί ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ αυτών των ύποπτων διεθνών οργανώσεων εργάζονται εδώ και πολύ καιρό συστηματικά. Έχουν διεισδύσει μέσα στους πλέον σημαντικούς και ευπαθείς τομείς της κοινωνικής μας ζωής, όπως η Παιδεία, η εξωτερική πολιτική, τα ΜΜΕ, καθώς και στους Κομματικούς χώρους. Έχουν ήδη κατορθώσει να σταθεροποιήσουν ένα σημαντικό προγεφύρωμα με την οικονομική ενίσχυση των ξένων και στηριζόμενοι στην άγνοια των πολλών και στην αποσιώπηση εκ μέρους των οπορτουνιστών, έχουν ήδη προξενήσει μεγάλες βλάβες στην παραδοσιακή συνοχή του λαού μας τουλάχιστον ως προς τις παραδοσιακές του αξίες, που τον έκαναν να είναι αυτός που είναι, σε πείσμα όλων των δεινών που κατά καιρούς δοκιμάζουν την αντοχή του.
Επομένως η καλλιέργεια του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ αποτελεί σήμερα την μοναδική απάντηση, ώστε ο λαός μας να μπορέσει να αποκρούσει ενημερωμένος, ενωμένος και άγρυπνος αυτό το ΣΑΤΑΝΙΚΟ σχέδιο ξεσκεπάζοντας και απομονώνοντας τους εχθρούς του, όποιοι και αν είναι και όπου κι αν βρίσκονται. Αρκετά κοιμηθήκαμε έως τώρα. Καιρός να ξυπνήσουμε, να εγερθούμε, να εξεγερθούμε και ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε όπως αρμόζει τους μεγάλους κινδύνους που απειλούν την ιστορία, τον πολιτισμό, το ήθος, τις παραδόσεις και τελικά την ακεραιότητά μας. Αθήνα, 21.12.2009, Μίκης Θεοδωράκης».Ο πνευματικός αυτός ογκόλιθος του Ελληνισμού προχωράει ενδεικτικά και σε αποκαλύψεις μερικών ονομάτων πεμπτοφαλαγγιτών: Νίκος Δήμου, Μαρία Ρεπούση, Αντώνης Λιάκος, Χριστίνα Κουλούρη, Θάλεια Δραγώνα, Νίκος Μουζέλης, Άννα Φραγκουδάκη, Θάνος Βερέμης και ΕΛΙΑΜΕΠ…Πιστεύω, καταλήγει ο Μίκης, πως ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε μιαν αληθινή εκστρατεία… Αυτό μου λέει η πείρα και η διαίσθησή μου… Ο κύριος στόχος όλων των Ελλήνων, ανεξάρτητα από ιδεολογίες και κόμματα, θα πρέπει να είναι ο Πατριωτισμός!